Over ons

Patrick Chalmet

Patrick Chalmet

 0474 99 09 16

Hallo, ik ben Patrick. Als zaakvoerder van BizPlus ben ik de ruggengraat van de onderneming. Met mijn jarenlange ervaring op vlak van sociale wetgeving begeleid ik ondernemers met en zonder personeel. Ik sta garant voor een familiale, transparante aanpak en zorg voor oplossingen op maat van de klant.

Kort samengevat, kun je mij omschrijven als: #Authentiek #Pragmatisch #EenVatVolKennis #Proactief #Ondernemerscoach #Sportief

Danielle Henneberg

Danielle Henneberg

 0472 24 00 04

Als ondernemerscoach bij BizPlus adviseer ik ondernemers op vlak van arbeidsorganisatie en sociale wetgeving. Een persoonlijke dienstverlening en een correct advies komen hierbij voor mij op de eerste plaats. Ik kan terugkijken op een ruime praktijkervaring en maak graag tijd om écht naar je te luisteren!

Kort samengevat, kun je mij omschrijven als #Gedreven # Enthousiast # Correct # Verantwoordelijkheidszin #Oprecht #Creatief

Ilse Huwel

Ilse Huwel

 0474 32 34 75

Als teamlid van BizPlus informeer ik ondernemers over arbeidsorganisatie en sociale wetgeving. Bij mij kan je eveneens terecht tijdens het rekruteringsproces waar ik al mijn opgedane ervaring over werving en selectie in de strijd gooi om de juiste medewerkers aan te werven. Samenwerking is de bouwsteen om te groeien. Mijn positiviteit, humor en open mind zorgen voor een vlotte communicatie.

Kort samengevat, kun je mij omschrijven als #organisatorisch #zelfstandig #discreet #positiefingesteld #humoristisch

Over BizPlus

Ervoor zorgen dat de kmo-ondernemer weer op de beide oren kan slapen en met plezier met personeel werkt, dat is de missie van BizPlus. We coachen, begeleiden en adviseren jou volledig onafhankelijk op vlak van sociale wetgeving en arbeidsorganisatie, ongeacht of je personeel hebt of niet. Onze troeven zijn onze transparantie en onze pragmatische aanpak. Wij komen bij je langs en luisteren naar je vragen en/of problemen, en zoeken samen met jou naar een concrete en toepasbare oplossing.

Enkele spontane reacties van onze klanten

Logo Apluse bodemonderzoek

We kregen van BizPlus onafhankelijk en duidelijk advies over de loonpositionering bij aanwerving van nieuwe medewerkers en bij de verloning van bestaande medewerkers. Wij hebben bij A+E zo een vertrouwen in onze contactpersoon, dat we BizPlus zeker zouden aanbevelen bij onze relaties.

Hilde Decuyper, A+E consult - bodemonderzoek

Bell
Ik kreeg het beste advies over werken met interim- en flexijobs. Tijdens een korte meeting werd me alles duidelijk uitgelegd in begrijpbare taal. Top!

Lieze Van Gent, bell-lieze.be

Stark interieur Brugge
Paperassen, dat doen wij niet graag. Wij zijn liever bezig met onze passie: hout. BizPlus hielp ons alle contracten en het arbeidsregelement op orde te hebben.

Sam Proft, stark.be

Onze eerste medewerker aanwerven verliep zo van een leien dakje met BizPlus dat we meteen de procedure hebben gestart om er een tweede aan te werven. Succesvol!

Belgian Brew Factory, Heule

logo CDG Solutions

CDG Solutions bvba is een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging, elektriciteitswerken, domotica, verlichting en HVAC. Mede dankzij de ondersteuning van BizPlus, werk ik met 2 gelukkige medewerkers.

BizPlus heeft mij voor de volle 100% ondersteund sinds de allereerste dag dat ik met personeel begon. Niet alleen met advies, maar ook met de praktische kant volgen Patrick en zijn team mijn zaak van zeer nabij op.

Christophe De Grande - CDG Security Solutions

logo studio puur

Het aanwerven van een eerste, tweede werknemer bij Studio Puur brengt wel wat zorgen met zich mee. Wat moet er allemaal gebeuren om in orde te zijn met alle papieren? Hoeveel is het kostenplaatje? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? BizPlus heeft me fantastisch begeleid. Patrick staat altijd klaar met advies en denkt mee. BizPlus kan je ontzorgen, zodat jij kan bezig zijn met jouw business.

Barbara Vandenbunder, studiopuur.be

logo ING

Bij een selectieprocedure stelde BizPlus vragen aan de kandidaten die ikzelf niet zou durven stellen maar toch essentieel zijn om een goed contact te hebben.

Via functioneringsgesprekken die begeleid werden door BizPlus, heb ik waardevolle info verkregen die een grote meerwaarde is in de lange termijn relatie met mijn personeel. Alle partijen hadden een heel goed gevoel bij de gesprekken. BizPlus hanteerde een professionele aanpak in hun functioneringsgesprekken waar veel belang werd gehecht aan de privé/werk verhouding. Tijdens de gesprekken heerste er een open communicatie waar ze heel toekomstgericht te werk gingen en niet hoofdzakelijk keken naar de technische fiche van de eventuele kandidaat maar naar hun persoon en hoe ze de karakteristieken van de reeds bestaande werknemers konden aanvullen. Hierdoor werd een scherp beeld van de werkvloer geschetst wat resulteerde in een positief en relatief snel eindresultaat op vandaag.

Marielou Van Houts, Kantoorhouder ING België, kantoor Belsele