Over ons

Patrick Chalmet

 0474 99 09 16

Hallo, ik ben Patrick. Als zaakvoerder van BizPlus ben ik de ruggengraat van de onderneming. Met mijn jarenlange ervaring op vlak van sociale wetgeving begeleid ik ondernemers met en zonder personeel. Ik sta garant voor een familiale, transparante aanpak en zorg voor oplossingen op maat van de klant.

Kort samengevat, kun je mij omschrijven als: #Authentiek #Pragmatisch #EenVatVolKennis #Proactief #Ondernemerscoach #Sportief

Danielle Henneberg

 0472 24 00 04

Als ondernemerscoach bij BizPlus adviseer ik ondernemers op vlak van arbeidsorganisatie en sociale wetgeving. Een persoonlijke dienstverlening en een correct advies komen hierbij voor mij op de eerste plaats. Ik kan terugkijken op een ruime praktijkervaring en maak graag tijd om écht naar je te luisteren!

Kort samengevat, kun je mij omschrijven als #Gedreven # Enthousiast # Correct # Verantwoordelijkheidszin #Oprecht #Creatief

Over Bizplus

Ervoor zorgen dat de kmo-ondernemer weer op de beide oren kan slapen en met plezier met personeel werkt, dat is de missie van BizPlus. We coachen, begeleiden en adviseren jou volledig onafhankelijk op vlak van sociale wetgeving en arbeidsorganisatie, ongeacht of je personeel hebt of niet. Onze troeven zijn onze transparantie en onze pragmatische aanpak. Wij komen bij je langs en luisteren naar je vragen en/of problemen, en zoeken samen met jou naar een concrete en toepasbare oplossing.

Enkele spontane reacties van onze klanten

logo de renovatie adviseur

Als zaakvoerster van De Renovatieadviseur is personeelsbeleid één van mijn dagdagelijkse activiteiten. Personeelscontracten, wettelijke verplichtingen ivm personeel en nog veel meer, het is een hele boterham. Daarom contacteerde ik Bizplus en dat zorgt ervoor dat ik professioneel wordt begeleid. Met al mijn vragen kan ik bij hen terecht. Daarbij krijg ik een hele persoonlijke begeleiding en advies op maat en bovendien hoef ik nooit lang te wachten op een antwoord waardoor dat ik heel vlug de juiste beslissingen kan nemen en dat bespaart mij heel veel tijd en geld.
Waar het bij het sociaal secretariaat stopt daar gaat Bizplus verder.
Door de samenwerking met Bizplus kan De Renovatieadviseur ook gezond groeien op personeelsbeleid.

Evi Descheemaeker, derenovatieadviseur.be

logo studio puur

Het aanwerven van een eerste, tweede werknemer bij Studio Puur brengt wel wat zorgen met zich mee. Wat moet er allemaal gebeuren om in orde te zijn met alle papieren? Hoeveel is het kostenplaatje? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? BizPlus heeft me fantastisch begeleid. Patrick staat altijd klaar met advies en denkt mee. BizPlus kan je ontzorgen, zodat jij kan bezig zijn met jouw business.

Barbara Vandenbunder, studiopuur.be

logo ING

Bij een selectieprocedure stelde BizPlus vragen aan de kandidaten die ikzelf niet zou durven stellen maar toch essentieel zijn om een goed contact te hebben.

Via functioneringsgesprekken die begeleid werden door BizPlus, heb ik waardevolle info verkregen die een grote meerwaarde is in de lange termijn relatie met mijn personeel. Alle partijen hadden een heel goed gevoel bij de gesprekken. BizPlus hanteerde een professionele aanpak in hun functioneringsgesprekken waar veel belang werd gehecht aan de privé/werk verhouding. Tijdens de gesprekken heerste er een open communicatie waar ze heel toekomstgericht te werk gingen en niet hoofdzakelijk keken naar de technische fiche van de eventuele kandidaat maar naar hun persoon en hoe ze de karakteristieken van de reeds bestaande werknemers konden aanvullen. Hierdoor werd een scherp beeld van de werkvloer geschetst wat resulteerde in een positief en relatief snel eindresultaat op vandaag.

Marielou Van Houts, Kantoorhouder ING België, kantoor Belsele